Η Εταιρεία

etaireiaΗ εταιρία IRALCO ιδρύθηκε και ξεκίνησε την δραστηριότητά της το 1987 στον τομέα των οικοδομικών υλικών και στην κατασκευή κουφωμάτων από αλουμίνιο.

Σήμερα η εταιρία συνεχίζει τις δραστηριότητές της σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 10.000 τ.μ. για τον εμπορικό τομέα και 10.000 τ.μ. για την παραγωγή κουφωμάτων.

Διαθέτει τέσσερις γραμμές παραγωγής για την κατασκευή κουφωμάτων από αλουμίνιο και PVC, ρολών, γκαραζόπορτων και για την κατασκευή ενεργειακών υαλοπινάκων.

Διαθέτει επίσης τον πλέον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, που σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνογνωσία των στελεχών της και τη συνέπεια που την διακρίνει στην εκτέλεση των παραγγελιών που αναλαμβάνει, προσφέρει τελικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και άψογα από λειτουργικής πλευράς.

Η παραγωγική δυναμική της εταιρίας με την βοήθεια του συγχρόνου εξοπλισμού της, δίνει την δυνατότητα ανάληψης μεγάλων έργων αλλά και το επιθυμητό αποτέλεσμα σε κάθε κατασκευή με βάση τη στατική και αρχιτεκτονική μελέτη κάθε ιδιαιτερότητας.

Η εταιρία απευθύνεται στη τοπική αγορά της Σάμου, αλλά και σε επαγγελματίες κατασκευαστές κουφωμάτων σε όλη την Ελλάδα, τους οποίους προμηθεύει έτοιμα πιστοποιημένα και ποιοτικά κουφώματα.